0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Aanleg zwembad Ede

Wilt u graag een zwembad in uw achtertuin? Ook dan bent u bij de deskundige hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. aan het goede adres. Onze tuinarchitecten zorgen ervoor dat uw droomzwembad werkelijkheid wordt. Bel naar 0318 - 27 03 00 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

Alle werkzaamheden aanleg zwembad onder een dak

Bij de aanleg van een zwembad komt veel kijken. Bij ons kunt u echter alle werkzaamheden onder één dak vinden. Een van onze troeven is dat wij het hele project in eigen beheer hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de planning niet goed is afgestemd en dat er belangrijke aspecten over het hoofd zijn gezien.

Bij ons kunt u rekenen op een totaalpakket. Van het aanvragen van de vergunningen tot het verzorgen van de fundatie en de afwerking, wij regelen het allemaal voor u. Door onze ruime ervaring in exclusieve buitenruimtes kunnen wij het zwembad naadloos integreren in uw tuin. Onze hoveniers zijn al meer dan 20 jaar actief in het realiseren van exclusieve stijlvolle buitenruimtes. Onze expertise strekt zich uit tot alle bijbehorende taken, zoals het verzorgen van de afwerking en het naadloos integreren van het zwembad in uw omliggende tuin.

Zwembad integratie omringende tuin

Plaatsen van het bad

Wanneer we een zwembad plaatsen, laten we altijd onze constructeur een berekening maken voor de fundatie. We merken dat er op dat gebied nogal eens wat misgaat. Onze prioriteit is om absoluut zeker te zijn en altijd de instructies van de constructeur te volgen.

Wij maken onze baden op maat en prefab van het oersterke Polypropyleen materiaal. Dit materiaal is veel duurzamer dan polyester of folie baden. Tevens kunnen we elke gewenste trap plaatsen en afdekking kiezen. Veel van onze klanten opteren voor een zwembadafdekking met lamellen die discreet ingebouwd wordt in een inkeping in het zwembad.

Zwembad recent geplaatst

Technische details zwembaden

Elk zwembad is voorzien van hoogwaardige filtersystemen die een heldere en gezonde waterkwaliteit garanderen met zo min mogelijk chloor. Ons geavanceerde filtersysteem kan op afstand worden beheerd via een internetverbinding, wat betekent dat we indien nodig aanpassingen kunnen maken. Wij kunnen tevens de inclusie van een warmtepomp voor verwarming in uw offerte opnemen, zodat het geheel volledig is.

Contact met Klaproos Tuinen B.V.

Interesse in een zwembad met alles erop en eraan? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak, zodat wij u kunnen voorzien van alle informatie die u nodig heeft. Als u ons wilt bereiken, kunt u gebruik maken van 0318 - 27 03 00 of het contactformulier invullen.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging