0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinontwerp Ede

Ons team bij Klaproos Tuinen B.V. heeft een passie voor het ontwerpen en verwezenlijken van exclusieve, smaakvolle tuinen. Onze ontwerpers van Buytenryck zorgen voor een op maat gemaakt tuinplan als startpunt van ieder project. Neem voor extra informatie of het maken van een afspraak contact met ons op via 0318 - 27 03 00 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.

Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw wensen naar een op maat gemaakt en vernieuwend plan. Bij ons kunt u rekenen op een gedegen aanpak en wij zorgen ervoor dat we uw project tot in de kleinste details verzorgen. Zo ontwerpen we uw nieuwe buitenruimte boordevol stijlvolle luxe om heerlijk te genieten!

Oriƫnterende fase nieuwe tuin

Heeft u plannen om uw tuin volledig te vernieuwen? Of heeft u net een huis gekocht waarbij de tuin nog aangelegd moet worden? Voor het ontwerpen van uw nieuwe buitenruimte kunt u terecht bij onze hoveniers. Dankzij de samenwerking tussen de ontwerpers van Buytenryck en de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V., heeft u vanuit Ć©Ć©n bron toegang tot alle benodigde faciliteiten en een directe communicatielijn.

Met onze ruime ervaring in het ontwerpen en aanleggen van prachtige tuinen, voeren wij dit werk graag en met veel plezier uit. Uiteraard beginnen we het proces altijd met een inventarisatie van uw wensen. Bij het maken van een tuinontwerp op maat, starten we altijd met het gezamenlijk bespreken van uw ideeƫn. We nemen echt alles wat u aandraagt mee in het ontwerp.

Tuinontwerp 3-D diepte tuin

 

Het startpunt van het ontwerp in Ede

De basis voor het ontwerp begint bij u thuis. Wij komen bij u langs en inventariseren uw wensen door het stellen van de juiste vragen. Tevens stelt het ons in staat ook direct uw tuin bekijken. Bij het ontwerpen van een tuin zijn er verschillende elementen die meespelen, zoals de positie van de tuin ten opzichte van de zon en schaduw, de bodemkwaliteit en de gewenste eigenschappen die u in uw tuin wilt hebben. Op basis hiervan creƫren wij een uniek tuinontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen.

Nadat we de oriĆ«nterende fase hebben afgerond, gaan we over tot een gedetailleerde inventarisatie van de huidige toestand. Daarnaast zullen we uw woning en perceel opmeten en foto’s maken om de huidige situatie nauwkeurig vast te leggen. Na deze fase gaan wij met veel creativiteit aan de slag om het ontwerp voor uw nieuwe tuin te realiseren.

Tuinontwerp 3-D zitgedeelte tuin

De presentatie van het tuinontwerp

Het is voor ons van groot belang om u een zorgvuldig ontworpen en uniek tuinontwerp te kunnen laten zien, daarom nemen wij hier ruimschoots de tijd voor. Zodra het eerste plan gereed is nemen we contact met u op om een afspraak te maken. U heeft de keuze om dit bij u thuis te laten plaatsvinden, maar het is tevens mogelijk om samen te komen op onze locatie. Hier kunnen we het 3D ontwerp op een groot scherm presenteren en alle details toelichten. Op die manier kunt u alvast een duidelijk beeld krijgen van hoe uw toekomstige tuin eruit zal zien.

In deze fase heeft u ruimte om eventuele veranderingen door te laten voeren of om extra wensen en bezwaren aan ons kenbaar te maken. Alle aspecten worden zorgvuldig geĆÆntegreerd in het definitieve ontwerp. En kleine aanpassingen en variaties kunnen zelfs in de uitvoerende fase gemakkelijk worden toegepast omdat we het hele proces in eigen beheer hebben en snel kunnen schakelen.

Tuinontwerp 3-D zitgedeelte, overkpapping en zwembad

Tuinontwerp Ede door Klaproos Tuinen B.V.

Bent u op zoek naar ervaren hoveniers voor het ontwerpen van een exclusieve en stijlvolle tuin in de regio Ede? Maak dan de keuze voor een tuinontwerp dat ontworpen is door een samenwerking tussen de ontwerpers van Buytenryck en de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V.. Wanneer u op zoek bent naar de expertise om van uw tuin een waar paradijs te maken, hoeft u niet verder te zoeken. Bel ons op 0318 - 27 03 00 of vul ons contactformulier in om met ons in contact te komen.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect Ć©n hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

ā€¢ Tuinontwerp
ā€¢ Tuinaanleg
ā€¢ Zwembaden

Hoofdvestiging