0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinontwerp Ede

Droom je al jaren van een nieuwe tuin? Laat deze dan realiseren door de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V.. Wij hebben in de regio Ede al vele klanten naar tevredenheid geholpen en voegen jou daar graag aan toe. Of het nu gaat om een tuinontwerp met veel romantische elementen of om een moderne strakke tuin. Wij ontwerpen je tuin geheel op maat.

Voordat wij kunnen beginnen met het tuinontwerp komen we bij je langs om jouw wensen te inventariseren. Een bezoek bij jou thuis is voor ons erg belangrijk. We kunnen dan precies zien wat je woonsituatie is en krijgen een beter beeld van het perceel. Daarnaast bespreken we onder andere de volgende zaken met je:

 • De stijl
  Als we de stijl bespreken gaat het voornamelijk om ‘waarden’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan warmte, huiselijkheid, design, nostalgie, gastvrijheid. Het gaat erom wie je bent en wat je met je tuin wilt uitstralen.
 • De tuinwensen
  Of je nu hele praktische wensen of juist specifieke wensen hebt, wij luisteren hiernaar en nemen het mee in het tuinontwerp.
 • De randvoorwaarden 
  Voor ons is het van belang om te weten of je een bepaald budget hebt. Daarnaast horen wij ook graag van je hoelang de werkzaamheden mogen/kunnen duren.

Tuinontwerp op maat in Ede

Na het afronden van de inventarisatie kunnen wij met jou toestemming starten met een tuinontwerp op maat! Wij maken schetsen en werken alles uitgebreid voor je uit. Alle elementen die je terug wilt zien worden meegenomen en verwerkt in de schetsen. Aan de hand van de schetsen of een 3D-visualisatie laten wij onze ideeën aan je zien en verfijnen we dit tot een tuinontwerp op maat. Ben je tevreden? Dan zorgen we voor definitief ontwerp en er kan gestart worden met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Contact voor een tuinontwerp in Ede

Wil jij ook een tuin laten ontwerpen door Klaproos Tuinen B.V.? Neem vrijblijvend contact op voor een orienterend gesprek via 0318 - 27 03 00 of middels het contactformulier, en laat je verassen door de mogelijkheden die onze tuinarchitecten voor jouw tuin in petto hebben.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.


Hoofdvestiging