0318 - 79 90 53

Hovenier nodig in Ede?

Inventarisatie van uw wensen

Droom u al jaren van een nieuwe tuin? Laat deze dan realiseren door de hoveniers van Klaproos Tuinen. Wij hebben in de regio Ede al vele klanten naar tevredenheid geholpen en voegen u daar graag aan toe. Of het nu gaat om een tuinontwerp met veel romantische elementen of om een moderne strakke tuin. Wij ontwerpen uw tuin geheel op maat.

Voordat wij kunnen beginnen met het tuinontwerp komen we bij u langs om uw wensen te inventariseren. Een bezoek aan uw woning is voor ons erg belangrijk. We kunnen dan precies zien wat uw woonsituatie is en krijgen een beter beeld bij uw perceel. Daarnaast bespreken we onder andere de volgende zaken met u:

 • Uw stijl
  Als wij uw stijl bespreken gaat het voornamelijk om ‘waarden’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan warmte, huiselijkheid, design, nostalgie, gastvrijheid. Het gaat erom wie u bent en wat u met uw tuin wilt uitstralen.
 • Uw tuinwensen
  Of u nu hele praktische wensen of juist specifieke wensen heeft, wij luisteren hiernaar en nemen het mee in het tuinontwerp.
 • Uw randvoorwaarden 
  Voor ons is het van belang om te weten of u een bepaald budget heeft. Daarnaast horen wij ook graag van u hoelang de werkzaamheden mogen/kunnen duren.

Tuinontwerp op maat in Ede

Na het afronden van de inventarisatie kunnen wij met uw toestemming starten met een tuinontwerp op maat! Wij maken schetsen en werken alles uitgebreid voor u uit. Alle elementen die u terug wilt zien worden meegenomen en verwerkt in de schetsen. Aan de hand van de schetsen of een 3D-visualisatie laten wij u onze ideeën zien en verfijnen we dit tot een tuinontwerp op maat. Bent u tevreden? Dan zorgen we ervoor dat het ontwerp definitief is en er kan gestart worden met de aanleg van uw nieuwe tuin.

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

 • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
 • Specialist in het landlevengevoel
 • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 79 90 53.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.


[EIGEN_REVIEW page_id=50]

Hoofdvestiging