0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinaanleg door uw ervaren hovenier

Wij bieden u in Ede en in de wijde omgeving van Ede een totaalpakket als het aankomt op tuinen. Heeft ons ingeschakeld voor het ontwerp van uw nieuwe tuin? Dan zorgen wij ook voor de realisatie. Het begrijpen van een tuinontwerp kan voor een hovenier nog een hele uitdaging zijn. Maar onze hoveniers gaan deze uitdaging graag aan en zorgen ervoor dat ze dagelijks contact hebben met de ontwerpers. Als u ons inschakelt kunt u erop rekenen dat uw tuin prachtig wordt opgeleverd.

Snelle oplevering van uw tuin in Ede

Voor ons is het van belang dat u tevreden bent, niet lang in de rommel zit en snel kunt gaan genieten van het buitenleven. Daarom plannen wij de aanleg van uw nieuwe tuin zo efficiënt mogelijk.  In sommige gevallen is dit een uitdaging, maar die gaan wij graag aan. Veel van onze klanten hebben na afloop al aangegeven dat ze zowel verbaasd als tevreden waren over de snelle oplevertijd.

Van grondwerk tot blokhut

Bij het aanleggen van een tuin komen veel werkzaamheden kijken. In het ene ontwerp staat beplanting centraal en in het andere ontwerp juist een (zwem)vijver. Wij zijn veelzijdig en kunnen al deze werkzaamheden met onze eigen mensen uitvoeren. Heeft u tijdens de tuinaanleg nog een goed idee? Geen probleem, wij zijn flexibel en nemen dit graag voor u mee in de aanleg van uw tuin!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of breng een bezoek aan onze monumentale boerderij.

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.


[EIGEN_REVIEW page_id=50]

Hoofdvestiging