0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinaanleg Ede

Bent u net verhuisd naar Ede en wilt u uw nieuwe woning compleet maken met een prachtige tuin op maat? Dan kunt u de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. raadplegen. Maar ook als u uw huidige tuin wilt laten veranderen in een prachtig buitenparadijs kunt u onze hulp inschakelen.

Vanaf het ontwerp tot aan de oplevering staan de hoveniers van Klaproos Tuinen B.V. en de ontwerpers van Buytenryck voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw tuinproject vlekkeloos verloopt en aan al uw wensen voldoet. Indien u meer informatie wenst over onze exclusieve tuinontwerpen, neem dan contact met ons op via 0318 - 27 03 00. We kijken graag met u naar de mogelijkheden. Via het contactformulier kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

De voortgang na het tuinontwerp

Wanneer al uw wensen zijn verwerkt in een passend ontwerp, zullen we dit aan u voorleggen om te controleren of er nog aanpassingen nodig zijn. Ook op een later tijdstip heeft u nog steeds de mogelijkheid om kleine wijzigingen in het ontwerp door te laten voeren. Na het ontwerpproces bieden wij u een passende offerte aan.

Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte, plannen we gezamenlijk de werkzaamheden in. Met behulp van een doordachte planning kunnen wij uw nieuwe tuin snel en nauwkeurig aanleggen. Onze ontwerper neemt de volledige coördinatie van het project op zich, zodat er geen misverstanden ontstaan en uw tuin exact volgens uw wensen wordt aangelegd.

tuinaanleg beurs tuin op maat moderne tuin

Tuin aanleggen Ede mogelijkheden

Wanneer u ons inschakelt voor het aanleggen van uw tuin, zijn de mogelijkheden eindeloos. Omdat wij ons volledig hebben gespecialiseerd in tuinontwerp en tuinaanleg, kunnen wij in principe alle taken zelf uitvoeren. Dus geen gedoe met andere bedrijven en onnodige vertragingen.

Wij leveren u een totaalpakket, van ontwerp tot aanleg, waarbij we u alles uit de handen nemen. Onze vakmannen zorgen ervoor dat elk aspect van uw project in goede handen is, van vergunningen en grondwerk tot praktische zaken zoals een beregeningsinstallatie en de exclusieve afwerking die u wenst. Wij realiseren uw luxe overkapping, exclusieve zwembad maar ook het aanbrengen van beplanting, vijvers, schuttingen en tuinverlichting voeren we voor u uit.

oprit klaproos tuinen voortuin klaproos tuinen tuin klaproos tuinen

Tuin op maat door Klaproos Tuinen B.V.

Zijn wij erin geslaagd om u te overtuigen? Maak dan gebruik van onze hoveniers om een op maat gemaakte tuin te creëren. Samen met u gaan wij graag in gesprek om uw wensen te inventariseren en een tuin op maat voor u te creëren die volledig aan uw verwachtingen voldoet.

U kunt een oriënterend gesprek inplannen door te bellen naar 0318 - 27 03 00 of door ons contactformulier in te vullen. We komen naar u toe, maar u bent (op afspraak) ook van harte uitgenodigd op onze bedrijfslocatie in het mooie Renswoude. Als u niet in staat bent om langs te komen, kunt u ons gewoon bellen. Dan zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging