0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinaanleg in Ede

In Ede kunt u Klaproos Tuinen inschakelen voor het laten renoveren of laten aanleggen van een compleet nieuwe tuin. We staan u bij van het ontwerp tot de laatste terrastegel. Maar kleinere projecten als het maken van een terrasoverkapping of schutting kunnen ook. U kunt ons bereiken op 0318 - 27 03 00 en via het contactformulier voor de realisatie van uw droomtuin.

Nieuwe tuin aanleggen in Ede

Het concept staat meestal aan de basis van een nieuwe tuin. Samen gaan we na hoe we uw voorkeuren zo goed mogelijk in het ontwerp kunnen laten terugkomen. Daarbij nemen we alle mogelijkheden van de ruimte mee om er een zo mooi mogelijk geheel van te maken. In de aanlegfase is een kleine wijziging in het ontwerp overigens geen enkel probleem. Er staat immers nog niets vast.

Vervolgens is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. Wij zorgen voor de complete realisatie van de tuin. Van het grondwerk tot de laatste plantjes aan toe. Wanneer we zelf niet alle werkzaamheden kunnen uitvoeren zullen we in overleg met u bepalen op welke manier we dat zullen uitbesteden. En wanneer u opziet tegen het onderhoud van uw nieuwe tuin kunt u dat ook volledig of deels aan ons overlaten.

Bestaande tuin renoveren in Ede

Ligt uw tuin er al een poosje en wilt u wel een keer iets nieuws? Een tuinrenovatie kan de boel weer wat opfleuren. Zo’n renovatie kan op tal van manieren. Bijvoorbeeld door materialen uit de bestaande tuin een nieuwe bestemming te geven. Een sierlijk tuinpad van de overblijfselen van het oude terras of een leuke vlonder aan het water met het fundament van een oude schutting.

Iets toevoegen van hetgeen u al heeft of dat juist verminderen kan ook. Misschien wat beplanting weghalen voor een leuke zithoek, of meer verlichting toevoegen voor een warmere sfeer. Laat verhalen over eeuwigdurende en prijzige tuinrenovaties u vooral niet afschrikken. Ook met weinig middelen zijn leuke tuinrenovaties mogelijk.

Contact met Klaproos Tuinen voor het aanleggen van een tuin in Ede

Wat voor type tuin u ook wilt laten aanleggen, groot of klein, nieuw of renovatie. In Ede kunt u Klaproos Tuinen in de arm nemen. Wij helpen u aan uw droomtuin. Gebruik 0318 - 27 03 00 of het contactformulier om met ons in contact te komen.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.


Hoofdvestiging