0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinrenovatie in Ede

Bent u zo langzamerhand een beetje uitgekeken op de tuin en wilt u wel eens wat anders? Of zijn bepaalde dingen niet meer zo mooi als ze ooit waren? Voor een tuinrenovatie in Ede kunt u terecht bij Klaproos Tuinen B.V.. Bel 0318 - 27 03 00 of gebruik het contactformulier voor het aanvragen van een offerte.

Wat houdt een tuinrenovatie in

Een tuinrenovatie wordt vaak uitgelegd als een verbouwing van een tuin met behoud van bestaande elementen. Daarmee is het minder gedoe en voordeliger dan helemaal een nieuwe tuin. En het kan op allerlei verschillende manieren. U kunt alles omgooien maar ook slechts enkele of een enkel element wijzigen of vervangen.

Denk bijvoorbeeld aan het hergebruiken of laten liggen van bestrating terwijl de rest van de tuin opnieuw ingericht wordt. Het terug laten komen van de mooiste planten en bomen in het vernieuwde concept. Of die leuke zithoek uitbreiden met een overkapping om met ieder weertype buiten te kunnen zitten.

Waarom een tuinrenovatie in Ede?

Misschien wilt u na een aantal jaar wel eens iets anders. Omstandigheden en voorkeuren veranderen, attributen slijten en gaan kapot. Stel, het leven is wat minder druk geworden dan twintig jaar geleden toen u koos voor een onderhoudsvrije tuin. Wat meer kleur zou dan ook niet verkeerd zijn. Of de schutting is zodanig verrot dat deze een volgende storm waarschijnlijk niet meer overleefd.

Misschien is de tuin wel te weinig kindvriendelijk nu ze zo langzamerhand in de levensfase komen dat ze steeds meer op onderzoek uitgaan. Dan valt gras zachter dan stenen, is een vijver niet ideaal en een speeltoestel natuurlijk super leuk. Of de kinderjaren liggen wel zo’n beetje achter u, en u wilt juist precies het omgekeerde teweeg brengen. Dan is een renovatie een goede optie.

Kosten tuin renoveren in Ede

De kosten van een tuinrenovatie worden voornamelijk bepaald door de omvang van de renovatie. Gaat het om een groter project dan wordt er normaal gesproken ook een tuinontwerp gemaakt. Bij een wat kleinere aanpassing is het meestal voldoende om te volstaan met een schets van het betreffende onderdeel.

Verder zijn nog een aantal andere factoren van invloed op de prijs. Moet de tuin leeggehaald, opgehoogd of uitgegraven worden? Hoeveel van de oorspronkelijke elementen worden hergebruikt? Welke eisen stelt u aan de kwaliteit? Allemaal zaken die invloed hebben op de prijs.

Uiteindelijk kunt u een renovatie helemaal laten afstemmen op het beschikbare budget. Voor elke situatie is er dus wat mogelijk. En wanneer er optimaal gebruik gemaakt wordt van aanwezige elementen kan er ook met een beperkt budget wat leuks gerealiseerd worden.

Contact met Klaproos Tuinen B.V. voor het renoveren van een tuin in Ede

Wilt u de tuin wat nieuw elan geven maar niet zomaar alles van voor tot achter vernieuwen? Schakel Klaproos Tuinen B.V. dan in voor een tuinrenovatie in Ede. We zijn te bereiken via 0318 - 27 03 00 en het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging