0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinonderhoud uitbesteden?

Bent u een tuinliefhebber maar komt u tijdens het werken in uw tuin soms kennis tekort? Of heeft u een drukke baan en geen tijd om uw tuin te onderhouden? Dan zit u bij ons goed. Wij zijn in Ede en omgeving in te schakelen voor tuinonderhoud. Of het nu gaat om tuinonderhoud op afroep of juist om tuinonderhoud op vaste tijden. We maken goede afspraken en zorgen ervoor dat alles mogelijk is. Dankzij onze hoveniers bent u verzekerd van een tuin die er netjes bij ligt.

Mogelijkheden in Ede en omgeving

Wij bieden u veel mogelijkheden als het aankomt op tuinonderhoud. U kunt ons onder andere inschakelen voor:

  • Klein onderhoud
    Hier vallen onder andere het verwijderen van onkruid, het uitdunnen van borders, het maaien van het gazon en het reinigen van bestrating onder.
  • Groot onderhoud
    Dit kan geheel van uw wensen afhangen. Vaak gaat het om het snoeien en in vorm brengen van hagen, het bemesten van het gazon of de borders, het vervangen van planten en het herstellen van bestrating.

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Dat kan! Of het nu gaat om periodiek onderhoud waarbij wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren. Of om een onderhoudscontract waarin voor- en najaarsonderhoud centraal staan. De keuze is geheel aan u, wij voeren het uit!

Buxus snoeien

Een van de werkzaamheden die wij uitvoeren is het snoeien van buxussen. Een buxus snoeien is een vak apart. Het is een populaire tuinplant en kan voor allerlei toepassingen gebruikt worden in de tuin. Zo kan een buxus als heg gebruikt worden, of voor de sier. Buxussen kunnen namelijk gemakkelijk in allerlei vormen gesnoeid worden. Wij raden u aan om in ieder geval twee keer per jaar uw buxus te snoeien, maar voor een mooier resultaat kunt u dit beter vaker doen, afhankelijk van de groei van uw buxus. Hoe vaker een buxus gesnoeid wordt, des te voller hij wordt. U kunt het beste de buxus snoeien op een bewolkte dag, om te voorkomen dat de blaadjes verbranden door de felle zon.

Wilt u het snoeien van een buxus of het onderhoud van andere planten liever aan een specialist overlaten? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.


[EIGEN_REVIEW page_id=50]

Hoofdvestiging