0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Tuinonderhoud in Ede

Wilt u in Ede het onderhoud van uw tuin uitbesteden aan een hoveniersbedrijf? Zowel voor uw complete tuin als voor specifieke onderhoudsklussen kunt u terecht bij Klaproos Tuinen B.V.. Bel 0318 - 27 03 00 voor een afspraak of vraag een offerte aan via het contactformulier .

Tuinonderhoud uitbesteden in Ede

Het uitbesteden van tuinonderhoud kan op verschillende manieren. Misschien geniet u zelf enorm van tuinieren en wilt u alleen specifieke werkzaamheden door ons laten doen. Bijvoorbeeld het verwijderen van groene aanslag of specialistisch snoeiwerk.

Als u zo weinig tijd heeft dat u maar moeilijk aan het onderhouden van de tuin toekomt kunnen we het u ook allemaal uit handen nemen. Dan dragen wij zorg voor al het onderhoud van onkruid weghalen tot grasmaaien. En kunt u op vrije momenten ontspanning vinden in een prima onderhouden tuin.

Voor welke onderhoudswerkzaamheden kunt u ons in Ede inschakelen?

Onderhoudswerkzaamheden zijn voor geen tuin exact hetzelfde. Bij onderhoudsvrije tuinen zullen groene aanslag en onkruid verwijderen terugkerende bezigheden zijn. Terwijl snoeiwerk, bijhouden en bemesten vormen van onderhoud zijn die meer voorkomen bij tuinen met veel groen.

Andere specifieke onderhoudswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld het opknappen van een gazon met veel mosgroei of het knippen van een buxushaag. Ook struiken en bomen op een correcte manier snoeien is heel specialistisch werk. Even als het herstellen van een gehavende schutting of een verzakt tuinpad.

Het belang van tuinonderhoud

Tuinonderhoud is cruciaal in de handhaving van de tuin zoals bij de aanleg de bedoeling was. Wanneer u de natuur op zijn beloop laat zal de tuin binnen afzienbare tijd zijn verworden tot een complete wildernis. Dat oogt niet alleen nalatig, het zal ook de beoogde balans van de tuin niet ten goede komen.

Niet alleen oogt een slecht onderhouden tuin onverzorgder, ook de bomen en planten zullen het minder goed doen. Zonder genoeg voedsel en zuurstof in de grond en goed bijsnoeien, krijgt u minder kleur, minder mooie bloemen en minder vruchten in de tuin. En dat zou zuur zijn.

Contact met Klaproos Tuinen B.V. voor tuinonderhoud in Ede.

Even als andere dingen heeft een tuin het moeilijk zonder zorg en aandacht. Met een regelmatige onderhoudsbeurt blijft de tuin netjes, mooi en in proportie. Als u in Ede het tuinonderhoud wilt uitbesteden kunt u terecht bij Klaproos Tuinen B.V..

Wij kunnen het onderhoud voor zowel particulieren als bedrijven op ons nemen. Dat kan ook op basis van een specifiek op u afgestemd onderhoudscontract. We zijn te bereiken op 0318 - 27 03 00 of via het contactformulier op de website.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging