0318 - 27 03 00

Hovenier nodig in Ede?

Bomen snoeien of kappen?

Zorgen de bomen in uw tuin voor veel schaduw? Of merkt u dat er ongedierte in uw boom zit? Ook voor boomverzorging zit u in Ede en omgeving bij ons hoveniersbedrijf goed. Wij richten ons voornamelijk op de reguliere boomverzorging. Hierbij kunt u denken aan onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Snoeien van de takken
  • Verwijderen van dode takken
  • Verwijderen van boomstronken
  • Bemesten van de grond
  • Bestrijden van ziekten en ongedierte
  • Kappen (vanwege ziekte of meer ruimte)

Zijn er andere werkzaamheden die u graag wilt laten uitvoeren? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij bieden u verschillende totaalpakketten.

Boomverzorging in Ede

Wij verzorgen al jarenlang bomen en weten precies hoe we te werk moeten gaan. Het verzorgen van bomen lijkt eenvoudig, maar dit is het niet. Onze boomverzorgers hebben de beschikking over professionele gereedschappen en werken met milieuvriendelijke materialen. Of het nu gaat om snoeiwerkzaamheden of om het kappen van bomen. Wij zorgen voor het gewenste eindresultaat. Wilt u meer weten over boomverzorging? Of direct een afspraak maken voor het onderhoud van zowel uw tuin als uw bomen. Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en kunnen al onze werkzaamheden met elkaar combineren.

 
 

Ons werkgebied

Ede, Renswoude, Utrecht, Amersfoort, Houten, Hilversum, Zeist, Veenendaal ,Nieuwegein, Arnhem en Barneveld.

Waarom Klaproos Tuinen?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Klaproos Tuinen is je graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0318 - 27 03 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Diensten

Hoofdvestiging